No. 43

Food Analysis - Reproducible sample preparation with RETSCH laboratory mills

  • Quick and reproducible homogenization and characterization of complex samples
  • From muesli to streaky bacon - Complete homogenization of complex samples (GM 200)
  • Tracing poison - Sample preparation for analysis of toxic elements (ZM 200)
  • What’s in the fish? - Effective size reduction by cutting (SM 300)
  • Cold, sticky and tough - Cryogenic grinding improves breaking properties (CryoMill)
  • White Gold - Grinding large sample volumes (SR 300)
  • From cacao tree to chocolate bar - Homogenization with mortar and pestle (RM 200)
  • Measuring Dust - Incoming inspection with sieve analysis (AS 200 control)
  • Aromatic Beans - Particle size and shape analysis of coffee powder (CAMSIZER XT)

Вернуться к обзору

Verder Scientific - Science for Solids

Подразделение VERDER SCIENTIFIC холдинга VERDER Group устанавливает стандарты в области высокотехнологичного научного оборудования для контроля качества, исследований и разработок твердых материалов. Сфера деятельности компании включает в себя пробоподготовку и технологии анализа.

Более 750 сотрудников компаний, входящих в подразделение Verder Scientific, занимаются разработкой и производством лабораторного оборудования для подготовки проб измельчением и гомогенизацией, термической обработки (физические испытания материалов), определения размеров и формы частиц сыпучих материалов, а также элементного состава.

Материалография

Печи и термошкафы

Элементный анализ

Измельчение и рассев

Анализ частиц